Nyhetsbrev oktober 2017

ALLA FÅR MAT

När jag startade företaget för 4 år sedan trodde mina barn att ALLA FORMAT var något med MAT. En fantastisk god tanke från mina barn, att kunna erbjuda ALLA MAT.

Så som världen ser ut med stora svältkatastrofer i Asien och Afrika, är vi nog många som skulle vilja utrota svälten. Den stora insamlingen för världens barn pågår just nu, där givmildheten nästan saknar gränser.
Det går fortfarande att ge ett bidrag till Världens Barn, Radiohjälpen 90 1950-6.

Nej, någon mat kan ALLA FORMAT inte leverera. Däremot trycksaker i stort som smått. Allt från den lilla etiketten på den lokala marmeladburken, tryck av böcker till lokala författare, broschyrer, foldrar till företag och organisationer. Till exempel gjorde vi inför Vadstena Pride vepor, banderoller, beachflaggor och programblad.

Det är ALLA FORMAT. Vi vill vara en kommunikationens infrastruktur, rälsen där budskapen rullas ut. Det är i alla fall vår ­ambition. Och vi växer med den idén!

Vi var många som deltog i PRIDE-paraden.
Uppgifterna om hur många som deltog varierar mellan 500 och 1000 deltagare. Oavsett var det en succé.  Det var en stark markering mot en förlegad syn på HBTQ-frågor. Vi säger bara ”hatten av för Vadstena kommun”. PROUD FOR PRIDE.

 

FÖRPACKNINGEN GÖR INNEHÅLLET

Fredagen den 22 september avhöll ALLA FORMAT sin första golfcup på Vadstena GK. Dagen till ära hade vi tagit fram en egen golfförpackning, se här bredvid!  Även om golf är en sport, där egenskapen dåligt minne är att föredra, så finns det hundratusentals utövare. Är du en företagare med golfintresse, som engagerar dig och dina kunder, kanske det skulle kunna vara en bra reklam med egna bollar i en egen förpackning. Även andra föremål kan behöva lyftas upp med en egen förpackning, något som relateras till just din verksamhet. Hör gärna av dig för egna ideér och offert till roger.durlind@allaformat.se.

MILJÖCERTIFIKAT SVANEN

Fortfarande är det ”några fjädrar” som saknas för att vi kan titulera oss som svanenmärkta. Tills vidare får ni nöja er med lite fakta om den vita svanen, den som bl a simmar runt i slottets vattenfyllda vallgravar.

Det finns tre sorters svanar i Sverige, varav knölsvanen är den vanligaste. Den väger mellan 10-15 kg, har en vingbredd på 2 m och kan leva upp till 20 år. Knölsvanarna är trogna sin partner livet ut, och har gemensam ”vårdnad” av sina ungar.

Som kuriosa kan sägas att det finns svarta svanar med knallröd näbb, i Australien. Men det finns bara en grönvit svan som är miljömärkt. Den kan varken simma eller flyga, men ändå behöver vi den.

Nu är det dags att beställa almanacka och julkort för 2018. Klicka här för priser och mer information.     

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar