Välkommen Jens Reklambyrå till Vadstena

Alla Format och Jens Reklambyrå fördjupar sitt samarbete

Jens Reklambyrå från Motala kommer framöver att ha sin arbetsplats hos Alla Format AB i Vadstena varje onsdag. Ett fördjupat samarbete som även gynnar andra företag i Vadstena.

– Vi har haft ett gott samarbete med Jens Reklambyrå under en längre tid och nu var en bra tid att fördjupa det ytterligare. Det är självklart en förstärkning i vår verksamhet men också en ny möjlighet för andra verksamheter i Vadstena, säger Johan Liljefors, vd på Alla Format.

Jens har över 20 års erfarenhet som grafisk designer inom reklambranschen och driver idag sin reklambyrå i Motala. Med det nya upplägget blir Jens expertkunskap än mer tillgänglig för företagen i Vadstena.

– Det har blivit mer och mer jobb i Vadstena där jag särskilt har haft ett väldigt bra samarbete med Alla Format. Att flytta kontoret till grannstaden en dag i veckan känns bra. Förutom att stötta Alla Format så är jag också tillgänglig för andra uppdrag, berättar Jens Larsson.

– Vi är väldigt glada att få ha Jens på plats hos oss och önskar honom varmt välkommen till Vadstena, avslutar Johan Liljefors.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar